Kontakt
Ambrož pod Krvavcem 5, 4207 Cerklje
info@turizem-kuhar.si
041 204 563
Sledite nam

Ambrož pod Krvavcem 5, 4207 Cerklje na Gorenjskem

Turistična kmetija Pr Dovar ponudba

Ponudba

  /  Ponudba
Namestitve

Nočitev z zajtrkom

Noč v hribovitem svetu je nekaj posebnega. Mir in tišina, ki ju tu in tam zmoti le prhutanje kakšne ptice, ki še ne spi ali glas živali, s katerimi sobivamo. Še posebej prijetne so poletne noči, ki so za razliko od mestnih, sveže in omogočajo miren, kakovostnejši spanec. Zato boste spočiti in že zjutraj dobre volje, saj vas Pr`Dovar čaka topel, sveže pečen, dišeč Polonin kruh in skrbno pripravljen domač zajtrk, sestavljen iz doma pridelanih, zdravih sestavin, dopolnjen z lokalnimi izdelki.

Zabava za skupine

Teambuldingi, pogostitev ob zaključenih družbah

Sodobni podjetniki se dobro zavedajo pomena zadovoljnih zaposlenih, saj zadovoljstvo praviloma vodi v visoko stopnjo zavzetosti in učinkovitosti. Pomembno orodje pri ustvarjanju visoko motiviranih zaposlenih so tim bildingi. Pri nas so lahko povezani z vrsto dodatnimi zabavnimi in tudi tekmovalnimi aktivnostmi v naravi. Priporočeno število udeležencev je do največ 20 oseb.

V brunarici Sonček na Krvavcu z domačimi, planšarskimi dobrotami pogostimo do 40 gostov hkrati.

Odkrijte znamenitosti

Vodenje po pohodniških, zgodovinskih poteh

Krvavška pobočja in tudi širše področje Kamniško Savinjskih Alp omogočajo izjemno raznolike možnosti za pohodnike vseh generacij in različnih zahtevnostnih stopenj. Od kratkih, položnejših, do dveurnih – pa do daljših, zahtevnejših, pet ali večurnih. Izbiro skupaj prilagodimo sposobnostim pohodnikov in tako zagotovimo varno in užitkov polno, aktivno doživetje.

Se zanimate za namestitev?