Kontakt
Ambrož pod Krvavcem 5, 4207 Cerklje
info@turizem-kuhar.si
041 204 563
Sledite nam

Ambrož pod Krvavcem 5, 4207 Cerklje na Gorenjskem

Turistična kmetija Pr Dovar

O nas

  /  O nas
Kje se nahajamo

Lokacija

Turistična kmetija Pr’ Dovar se nahaja v vasi Ambrož pod Krvavcem in je od mednarodnega letališča Jožeta Pučnika Ljubljana oddaljena le 12 km. Leži na nadmorski višini 1000 m, na pobočju Krvavca, je obdana z gozdovi in travniki, ter s tem predstavlja idealno izbiro za pobeg od mestnega vrveža ter sprostitev v naravi.

Neposredna bližina rekreacijsko turističnega centra Krvavec vam v zimskem času nudi pravo izbiro za vse vrste zimskih aktivnosti, poleti pa izhodišče za daljše pohode po Kamniško-Savinjskih Alpah, obisk pustolovskega parka, Škratkove poti ali pa spustov z gorskimi kolesi po več kot 30 km urejenih poteh.

Kdo smo

O družini

S prva sta se gospodarja Marko in Polona ukvarjala samo s kmetijstvom, zadnjih dvajset let pa se družina s hčerko Ano ter sinovoma Štefanom, Matevžem, Urbanom ukvarja tudi z gostinstvom in turizmom.

Na turistični kmetiji tako gostom nudijo namestitev z zajtrkom, na bližnjem Krvavcu pa v svoji brunarici ponujajo smučarjem, pohodnikom, kolesarjem, skratka vsem obiskovalcem Krvavca, pristno domačo hrano.

Naše ambicije

K čem stremimo

V okviru trajnostnega, zelenega razvoja želimo svojim gostom ponuditi aktivno preživljanje časa v naravi ali pa možnost oddiha v mirnem naravnem okolju. Na kmetiji želimo najmlajšim omogočiti stik z domačimi živalmi, vse skupaj pa zaokrožiti z dobro ponudbo kulinaričnih dobrot sestavljenih iz doma in lokalno pridelanih živil.

Se zanimate za namestitev?