Kontakt
Ambrož pod Krvavcem 5, 4207 Cerklje
info@turizem-kuhar.si
041 204 563
Sledite nam

Ambrož pod Krvavcem 5, 4207 Cerklje na Gorenjskem

Turistična kmetija Pr Dovar

O nas

  /  O nas
Kje se nahajamo

Lokacija

Turistična kmetija Pr’ Dovar se nahaja v vasi Ambrož pod Krvavcem in je od mednarodnega letališča Jožeta Pučnika Ljubljana oddaljena le 12 Leži na nadmorski višini 1000 m, na pobočju Krvavca. Obdana je z gozdovi in travniki in s tem nudi idealno priložnost za pobeg iz mestnega vrveža k sprostitvi v naravi.

Zaradi neposredne bližine rekreacijsko turističnega centra Krvavec lahko uživate v zimskih aktivnostih vseh vrst, poleti pa ta služi kot izhodišče za daljše pohode po Kamniško-Savinjskih Alpah. Obiščete lahko tudi pustolovski park, se podate po Škratkovi poti, ali pa se z gorskimi kolesi spuščate po več kot 30 km urejene trase.

Kdo smo

O družini

S prva sta se gospodarja Marko in Polona ukvarjala samo s kmetijstvom, zadnjih dvajset let pa se družina s hčerko Ano ter sinovoma Štefanom in Matevžem, ukvarja tudi z gostinstvom in turizmom.

Na turistični kmetiji tako gostom nudijo namestitev z zajtrkom, na bližnjem Krvavcu pa v svoji brunarici ponujajo smučarjem, pohodnikom, kolesarjem, skratka vsem obiskovalcem Krvavca, pristno domačo hrano.

Naše ambicije

K čem stremimo

V okviru trajnostnega, zelenega razvoja želimo svojim gostom ponuditi aktivno preživljanje časa v naravi, ali pa možnost oddiha v mirnem, naravnem okolju. Na kmetiji želimo najmlajšim omogočiti stik z domačimi živalmi, vse skupaj pa začiniti še s pestro ponudbo kulinaričnih dobrot, narejenih iz doma- in lokalno pridelanih živil.

Se zanimate za namestitev?