Kontakt
Ambrož pod Krvavcem 5, 4207 Cerklje
info@turizem-kuhar.si
041 204 563
Sledite nam

Ambrož pod Krvavcem 5, 4207 Cerklje na Gorenjskem

Turistična kmetija Pr Dovar ponudba

Ponudba

  /  Ponudba
Namestitve

Nočitev z zajtrkom

Noč v hribovitem svetu je res nekaj posebnega. Mir in tišino tu in tam zmoti le prhutanje ponočnjaških ptic, ali kak samoten klic živali, s katerimi sobivamo. Še posebej prijetne so poletne noči, ki so za razliko od mestnih sveže in omogočajo miren, trden ter mnogo bolj kakovosten spanec. Zato boste spočiti in že navsezgodaj zjutraj dobre volje! Za nameček pa vas Pr`Dovar čaka še skrbno pripravljen domač zajtrk, s še toplim, omamno dišečim, sveže pečenim Poloninim kruhom, sestavljenim iz doma pridelanih, zdravih sestavin, ter dopolnjenim z lokalnimi izdelki.

Zabava za skupine

Teambuldingi, pogostitev ob zaključku druženja

Sodobni podjetniki se dobro zavedajo, da lahko zavzetost in visoko učinkovitost zaposlenih pričakujejo le, če so te zadovoljni in je zanje dobro poskrbljeno. Pomemben člen pri spodbujanju visoke motivacije osebja, so teambuildingi.

Z našo pestro ponudbo zabavnih, pa tudi tekmovalnih aktivnosti v naravi omogočite vašim zaposlenim, da se med njimi stkejo trdnejše kolegialne vezi, kar bo posledično vodilo do vzpostavitve prijetnejšega delovnega vzdušja. Priporočeno število udeležencev je do največ 20 oseb.

V brunarici Sonček na Krvavcu pa se lahko ob koncu druženja z domačimi, planšarskimi dobrotami masti kar do 40 gostov hkrati.

Odkrijte znamenitosti

Voden ogled pohodniških in zgodovinskih poti

Krvavška pobočja in tudi širše področje Kamniško-Savinjskih Alp omogočajo izjemno raznolike možnosti za pohodnike vseh generacij in zmogljivosti, saj se po njih vijejo poti različnih zahtevnostnih stopenj. Od kratkih in položnejših (tja do dvournih) – pa vse do daljših ter zahtevnejših (pet- ali večurnih). Izbiro skupaj prilagodimo sposobnostim pohodnikov ter jim tako zagotovimo varno in užitkov polno, aktivno doživetje.

Se zanimate za namestitev?